قیمت جهانی : 1 دلار
فروش به ما : 62,050 تومان
خرید از ما : 63,350 تومان
بیت کوین - BTC بیت کوین
اتریوم - ETH اتریوم
کاردانو - ADA کاردانو
پپه - PEPE پپه
بایننس - BNB بایننس

تتر


خرید تتر

تتر یک استیبل کوین در بازار کریپتو است که با نماد (USDT)، نشان داده می شود. تتر سال هاست که در مبادلات کریپتویی، با عنوان دلار دیجیتال شناخته می شود، زیرا این ارز دیجیتال محبوب، به پشتوانه دلار آمریکا فعالیت می کند. درواقع تتر نوعی دارایی دیجیتال مانند سایر رمز ارز ها است و مبتنی بر بلاک چین کار می کند، با این تفاوت که تتر یک استیبل کوین است که با هدف ایجاد ثبات قیمتی در حوزه ارز دیجیتال، ایجاد شده است. هدف اصلی تتر، ارائه یک دارایی دیجیتال کاربردی و ایمن است که با تکیه بر ارز های فیات، نوسانات شدید قیمتی را تجربه نمی کند و برای حفظ تداوم و ثبات قیمتی در بازار ارز های دیجیتال، تلاش می کند.

تتر چیست؟

تتر چیست

اگر شما یکی از تازه واردان به عرصه جذاب ارز های دیجیتال هستید، باید بگوییم که این بازار مالی گسترده از نوسانات شدید قیمتی برخوردار می باشد. این خصلت ممکن است برای بسیاری از معامله گران فرصت سرمایه گذاری را ایجاد کند و یا باعث ترس شود. به همین دلیل، پیش از راه اندازی ارز دیجیتال تتر، جای خالی رمز ارزی که امنیت و نرخ ثابت را برای رمز ارز ها ایجاد کند، به مراتب حس می شد. به زبان ساده تتر یا USDT، نوعی ارز رمز نگاری شده است که در دسته استیبل کوین های بازار قرار گرفته و همیشه از نرخ ثابتی برخوردار می باشد. ارزش گذاری تتر، از طریق دلار انجام می شود و هر واحد از تتر برابر است با 1 دلار. از آنجاکه نوسانات قیمتی در ارز های فیات، نسبت به بازار کریپتو کمتر دیده می شود، تتر نیز از ثبات قیمتی بیشتری نسبت به بیت کوین یا سایر ارز های رمزنگاری شده برخوردار است. سال هاست که علاقه مندان به حوزه ارز های دیجیتال، از تتر به عنوان دلار دیجیتال استفاده کرده و معاملات خود را از طریق این دارایی ارزشمند و محبوب انجام می دهند. وایت پیپر تتر

معرفی کوتاهی از استیبل کوین ها

همانطور که گفتیم تتر نوعی استیبل کوین است، اما مفهوم استیبل کوین چیست؟ در بازار ارز های دیجیتال، طبقه ای از دارایی وجود دارد که با نام استیبل کوین یا (stablecoin)، شناخته می شود. استیبل کوین ها با هدف ایجاد تعادل در قیمت و حفظ ارزش به وجود آمده اند. درواقع استیبل کوین ها ارز رمزنگاری شده ای هستند که ارزش و نرخ آن ها به دارایی های فیات مانند دلار، طلا، یورو و هر دارایی ارزشمند دیگری متصل است. درست است که نوسانات بازار ارز دیجیتال، برای اغلب سرمایه گذاران فعال در این حوزه سود ده و جذاب است. اما این نوسانات، معاملات معمولی مانند خرید را به یک سفته بازی پرخطر برای خریدار و فروشنده تبدیل می کند. زیرا اکثر بازرگانان نمی ‌خواهند در صورت کاهش قیمت یک ارز دیجیتال پس از دریافت پول، ضرری متحمل شوند. به همین ترتیب، سرمایه گذاران بازار کریپتو، به ارز دیجیتالی نیاز دارند که وسیله ای برای مبادلات باشد و نه تنها قیمت ثابت را ارائه دهد، بلکه در کوتاه مدت ارزش خرید خود را حفظ کند. استیبل کوین هایی مانند تتر، دای و ... دقیقا برای انجام این ماموریت به وجود آمده اند و وسیله ای مناسب برای مبادلات کریپتویی محسوب می شوند.

تاریخچه ارز دیجیتال تتر

ساخت تتر به زمانی باز می گردد که توسعه دهنده اصلی آن یعنی (J.R. Willet)، به دنبال ساخت ارزهای دیجیتال جدید بر اساس پروتکل بیت کوین بود. Willet این ایده را با شخصی به نام (Mastercoin)، مطرح کرد و با کمک وی موفق شد ارز دیجیتال تتر را در سال 2014، ایجاد کند. استفاده از تتر برای نقدینگی، زمانی آغاز شد که این ارز رمز نگاری شده در ژانویه 2015، به صرافی بزرگ بیت فینکس (BitFinex)، اضافه شد. شایان ذکر است، شرکت iFinex مدیریت رمز ارز تتر را بر عهده دارد و ذخایر دلاری تتر در موسسات این شرکت قرار دارد. همچنین استارتاپ ریل کوین Realcoin)) و صرافی ارز دیجیتال بیت فینکس Bitfinex))، تیم سازنده تتر هستند که برای پیاده سازی این ارز دیجیتال بر روی بلاک چین، از پلتفرم Omni Layer، کمک گرفتند. درواقع تتر از تیم توسعه دهنده قوی برخوردار است و افراد بسیاری برای موفقیت آن تلاش می کنند، اما اشخاصی با نام های Philip Potter و Giancarlo Devasini از اصلی ترین توسعه دهندگان این ارز دیجیتال به شمار می روند.

دامیننس تتر چیست؟

بهترین استیبل کوین

در کل، مفهوم کلمه دامیننس (Dominance)، در لغت فارسی به معنای تسلط است. از اصطلاح دامیننس در بازار ارز دیجیتال برای تخمین زدن میزان تسلط یک رمز ارز استفاده می شود. از همین روی دامیننس تتر، به معنای میزان تسلطی است که ارز دیجیتال تتر در بازار دارد. اگر بخواهیم توضیح ساده تری از دامیننس تتر داشته باشیم، این ابزار به سرمایه گذاران نشان می دهد چه میزان از کل نقدینگی موجود در بازار متعلق به ارز دیجیتال تتر است. بررسی دامیننس تتر یا هر ارز دیجیتال دیگری، به تحلیل گران کمک می کند، تحلیل عمیق تر و بهتری از بازار به دست آورده و در معاملات خود موفق تر عمل کنند. دامیننس تتر و سایر ارز های دیجیتال را می توانید در وب سایت های تحلیلی مانند تریدینگ ویو و کوین مارکت کپ مشاهده کنید و اطلاعات دقیق تری از بازار به دست بیاورید.

کاربرد تتر

معامله گران کریپتو از تتر (Tether)، برای ارائه نقدینگی ثابت و قابل اعتماد، برای ورود و خروج از سایر معاملات ارزهای دیجیتال بدون مواجهه با ضررهای غیرقابل پیش بینی، استفاده می کنند. درست است که اولویت تتر ایجاد ثبات قیمتی است، اما این ارز دیجیتال کاربرد هایی فراتر از این را شامل می شود. تتر در افزایش سرعت تراکنش‌ ها بسیار موثر واقع می شود و نسبت به سیستم های سنتی بانکی، بسیار سریع تر عمل می کند. مورد بعدی که می توان یکی از بهترین کاربرد های تتر دانست، دریافت کارمزد ناچیز است. اکثر معامله گران حرفه ای، تتر را جایگزین دلار و یا سایر دارایی های مالی کرده اند. زیرا برای معامله با تتر، نیاز به هزینه های بالای بانکی یا صرافی ها نیست و معامله از طریق تتر، آنقدر هزینه کارمزد کمی را شامل می شود که می توان گفت تقریبا صفر است. استفاده از ارز دیجیتال تتر به جال ارز های فیات، بسیار به صرفه تر بوده و این دارایی دیجیتال می تواند در زمینه هایی همچون حفظ سرمایه و حفظ سود معاملات، بسیار کاربردی واقع شود.

تتر چگونه کار می کند؟

تتر را می توان یک بانک مرکزی تصور کرد که هنگامی که یک کاربر ارز فیات را به ذخیره تتر واریز می کند و فیات را برای خرید USDT می فروشد، تتر مبلغ دیجیتال مربوطه را به صورت توکن صادر می کند. سپس ارز دیجیتال USDT می تواند ارسال، ذخیره یا مبادله شود. برای مثال اگر معامله گری 100 دلار در ذخیره تتر واریز کند، با رعایت برابری 1 به 1 دلار، 100 توکن تتر دریافت خواهد کرد. هنگامی که کاربران توکن ها را برای ارز فیات بازخرید می کنند، سکه های تتر از بین می روند و از گردش خارج می شوند. توکن‌ های تتر در بلاک چین ‌های مختلفی فعالیت می کنند، اما اصلی ترین شبکه ای که مخصوصا برای تتر ساخته شده است، پروتکل Omni، نام دارد.

چه شبکه هایی از تتر پشتیبانی می کنند؟

شبکه تتر هیچ تفاوتی با سایر شبکه های بلاک چین ندارد، زیرا دارای یک توکن بومی با نام Tether USDT است. در ابتدا، هر کوین تتر تنها در بلاک چین بیت کوین از طریق پروتکل لایه Omni، صادر می شد. اما با گذشت زمان، تتر رشد قابل توجهی داشته و در حال حاضر از سه استیبل کوین دیگر مانند EURT، XAUT  و  CNHTنیز پشتیبانی می کند. در حال حاضر، بلاک چین تتر از شبکه های بلاک چین بیت کوین، ترون، اتریوم، الگواند، شبکه OMG و EOS پشتیبانی می کند. بلاک چین هایی که از تتر پشتیبانی می کنند، به شرح زیر می باشند:

  • تتر اومنی (OMNI)
  • تتر ترون (TRC20)
  • تتر بایننس (bep2 or bep20)
  • تتر اتریوم (ERC20)

توجه داشته باشید خرید تتر و مبادله آن، در هر یک از شبکه هایی که در فوق ذکر شد، متفاوت است. این تفاوت در سرعت شبکه و میزان کارمزد خلاصه می شود که برای معامله گران از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.

مزایا و معایب تتر

تتر سال هاست که یکی از ارز های دیجیتال محبوب به شمار می رود و معامله گران بسیاری از این استیبل کوین برای معاملات خود استفاده می کنند. اما تتر نیز مانند سایر پروژه های جهان، از مزایا و معایبی برخوردار می باشد که در این بخش توضیح داده ایم:

مزایای تتر:

1. دارای نرخ ثابت و ارزی ایمن برای مقابله با نوسانات بازار کریپتو
2.حذف واسطه هایی مانند بانک ها
3.افزایش سرعت در انجام تراکنش ها نسبت به سیستم های سنتی
4.حفظ سود معاملات
5.کاهش ریسک سرمایه گذاری در بازار ارز دیجیتال
6.کارمزد کم و به صرفه بودن
7.تسهیل انتقال پول و معاملات

معایب تتر:

1.ارز دیجیتال تتر مانند بیت کوین غیر متمرکز نیست و ارزی متمرکز به شمار می رود.
2.با توجه به وابستگی تتر به ارز فیات، در صورت نوسان در بازار های مالی، این نوسانات می تواند شامل حال تتر نیز بشود.
3.ارز دیجیتال تتر برای فعالیت، باید تحت قوانین عمل کند، که ممکن است دخالت دولت ها و شرکت ها را به وجود بیاورد.

بهترین کیف پول های تتر

برای شروع تجارت با تتر و یا هر ارز دیجیتال دیگری، شما نیاز به یک کیف پول الکترونیکی برای ذخیره کوین های خود دارید. در واقع برای خرید تتر و استفاده از آن در معاملات کریپتویی، شما باید ابتدا یک کیف پول دیجیتالی نصب کنید. همچنین کیف پول های ارز دیجیتال دارای یک کلید خصوصی و یک کلید عمومی هستند که به شما امکان می دهند به تتر های خود دسترسی داشته باشید. در ادامه برخی از بهترین کیف پول های تتر را نام برده ایم:

  • کریپتو والت (CryptoWallet)
  • تتر والت (Tether Wallet)
  • اومینی والت (OmniWallet)
  • کوینومی (Coinomi)
  • مای اتر (MyEtherWallet)
  • تراست ولت (Trust wallet)
  • لجر نانو ایکس (Ledger Nano X)

هنگام انتخاب کیف پول، اولین چیزی که باید در نظر بگیرید نوع کیف پولی است که می خواهید استفاده کنید. کیف پول‌ های ارز دیجیتال در انواع نسخه های موبایلی، وب، دسکتاپ و سخت‌ افزاری وجود دارند. کیف ‌پول ‌های سخت ‌افزاری امن‌ ترین نوع می باشند. اکثر کیف پول ‌های سخت‌ افزاری مانند دستگاه ‌های USB هستند و می ‌توان این نوع والت ها را به رایانه متصل کرد. شایان ذکر است، وجوه به صورت آفلاین در کیف پول های سخت افزاری ذخیره می شوند.

نحوه خرید و فروش تتر

خرید و فروش تتر

اگر شما نیز قصد خرید تتر و معامله با آن را دارید، می توانید این ارز دیجیتال محبوب را از اکثر صرافی های ارز دیجیتال پیدا کنید. اما نکته حائز اهمیت این است که انتخاب یک صرافی معتبر برای خرید تتر و یا همینطور فروش تتر، از اهمیت بالایی برخوردار است. صرافی تتر ایران یکی از بهترین صرافی های ارز دیجیتال ایران می باشد که می توانید با استفاده از آن، خرید و فروش تتر را در سریع ترین زمان و بدون کارمزد انجام دهید. پس از آنکه تتر را خریداری کردید می توانید آن را به بیت کوین یا هر ارز دیجیتال دیگری تبدیل کرده و معاملات کریپتویی خود را آغاز کنید.

قیمت تتر

هر تتر معادل با یک دلار آمریکا ارزش گذاری می ‌شود به همین دلیل دارای قیمتی ثابت است. ارز دیجیتال تتر به دلیل داشتن قیمتی ثابت با نام سکه پایدار نیز شناخته می‌شود. درحقیقت تتر یک ارز سنتی فیات مانند یورو، دلار و ین است. تتر بر خلاف سایر ارزهای دیجیتال، نوسانات قیمتی زیادی ندارد، همین امر سبب شده است بسیاری از کارشناسان تتر را گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری ندانند و داشتن آن را معادل داشتن دلار می دانند. شما با استفاده از ویژگی ثبات قیمت تتر می توانید از مزایای معاملات blockchain-based بدون در نظر گرفتن نوسانات قیمت ارز های دیجیتال استفاده کنید.

خرید تتر

در حقیقت هدف از طراحی تتر ساخت یک ارز پایه بود که نوسان قیمتی زیادی نداشته باشد و معادل قیمت دلار باشد. ارزش گذاری تتر کاملا به ارزش دلار وابسته است و داشتن آن معادل داشتن دلار است. شما می‌ توانید با استفاده از خدمات وب سایت تتر ایران ارز USD Tether خریداری نمایید و کیف پول خود را شارژ کنید. در حال حاضر تقاضا برای خرید تتر بسیار زیاد است چرا که اکثر معامله گران از تتر به عنوان ابزاری برای داد و ستد های خود، استفاده می ‌کنند. با خرید تتر از تتر ایران می توانید تتر های خود را در کیف پول خود ذخیره و با آن به خرید سایر ارز های دیجیتال یا معاملات دیگر، بپردازید.

فروش تتر

اگر شما دارای کیف پول تتر هستید و درآمد های ارزی خود را به Tether دریافت می‌ کنید یا به هر ترتیبی مقداری تتر دارید و می‌ خواهید این درآمد را به ریال تبدیل نمایید، برای این کار می توانید به آسانی درخواست فروش تتر خود را در وب سایت تتر ایران ثبت نمایید تا واریز معادل ریالی آن به سرعت برای شما انجام شود.

نماد USDT
رتبه بازار #3
معاملات روزانه 53,926,525,214
حجم بازار 68,174,400,673
تغییرات ۲۴ ساعته -0.01
تعداد ارز در دسترس 68,158,976,391

پشتیبانی
به صورت چت آنلاین